Kitaplık Modellerinde Minimal Tasarımlar

Kitaplık Modellerinde Minimal Tasarımlar

En Küçük Alanlarda da Kullanılıyor

Kitaplıklar, kitapların derlenmesinde kullanılan hem işlevsel hem de dekoratif araçlardır. Geçmişte boydan boya ve dolapsız olarak üretilen modeller, tüketicilerin ihtiyacı doğrultusunda kapaklı, çekmeceli ve ölü anaların değerlendirilebildiği minimal modellerle satışa sunuluyor.

Tasarımlara Modern Çizgiler Hakim

Kitaplık modellerindeki geniş tasarım yelpazesi, bu ürünlerin en küçük alanlarda dahi rahatlıkla kullanılabilmesine olanak tanıyor. 1 metre gibi minimal tasarımlarda dahi üretilebilen kitaplık modelleri farklı tasarımlarla işlevinin yanı sıra estetik duruşuyla da göz dolduruyor. Bu ürünler, sadece dekoratif amaçlı olarak dahi satın alınabiliyor.

Özgün Kitaplıklar Dekoratif Amaçlı Kullanılıyor

Popüler kitaplık tasarımlarına modern çizgiler hakim. Son yıllarda oldukça popüler olan merdiven tarzındaki tasarımlar hem kitaplar hem de küçük saklı çiçekleri ile zenginleştiriliyor. Bazı modellerde ahşap ve metalin uyumu yakalanıyor. Bu sayede ürünler, diğer mobilyalardan hem bağımsız hem de uyumlu şekilde tasarıma dahil edilebiliyor. Özgün tasarımları sayesinde dekoratif amaçla da kullanılabilen modeller, salonlarda, ofislerde, iş yerlerinde, çalışma odalarında; kısacası hayatın her alanında kendine yer buluyor. Online mağazalar sayesinde onlarca modele efor sarf etmeden ulaşabilen tüketiciler, bu sayede yüzlerce model arasından karşılaştırma yapma fırsatı buluyor. Beyaz ve ahşap renklerinin hakim olduğu modeller, farklı materyaller ile kişiselleştiriliyor.